Alla inlägg den 10 juni 2012

Av Inger Johansson - 10 juni 2012 15:27

 

Så här fin är en fullt frisk Tintin! Den lilla knölen som syns på sidan är bara överbliven hud efter sista operationen. Han fick sin tionde och sista cellgiftbehandling i torsdags, mådde lite dåligt fram till lördag och sen har han varit glad och sprallig som bara den. Verkar nästan som han förstår att han är helt återställd från sina upprepade mastocytom, dom första, i Sverige, grad II det senaste i Malysia grad III, dvs högmalignt. 


Här har varit mycket att göra den gångna veckan, måndag passa lilla Coraline, jätteroligt, tisdag Singapore, där jag hittade Jarlsbergs ost i en affär, dyr som kvicksilver men oh så gott,  onsdag storstädning och tvätt, torsdag veterinären, fredag pysslat om hundarna, lördag shopping inne i Johor Bahru och lunch tillsammans med "båt tanterna" Janise och Judy, båda från Australien, på kvällen middag på den ena segelbåten och hundarna var då med, rena skeppshundarna! Idag söndar har jag mest bara latat mig, orkade inte ens ta ett dopp i poolen trots sol hela dagen. 


Har inget speciellt inplanerat närmaste veckan eftersom jag nobbade en tre timmar lång koncert med klassisk kinesisk musik. En timme hade jag nog kunnat ta mig igenom, men tre, nej tack! Funderar på att passa på att resa lite nu när jag är så centralt placerad i Asien, en flygresa tur- och retur till Hanoi får man för hundralappar och tydligen otroligt billigt att bo där. Jag och Nancy planerar lite löst, hundvakt är problemet. Har tittat på olika hundpensionat men inget i närheten att duga till mina hundar en hel vecka. 

Ovido - Quiz & Flashcards